To je moje skrýš před světem... jestli chcete, vejděte, ale skloňte hlavu, mám tu nízký strop...

Výpověď...

4. 11. 2007 21:09
Rubrika: Ateistova komnata | Štítky: příběh
Kurňa, vždyť všichni víme, že ten Bůh není, ne?! Tak co vyvádíme? Proč, kurňa jezdíme do tý blbý přírody na dovolenou? Co si o ní myslíme, hm? Tak, kurňa, to nechápu! Proč se snažíme dostat na místa, který jsou, jako, nedotčený člověkem, když je přeci, tó, vědecky dokázaný, že jsme, těma, Pány tvorstva!!!
Taky fakt nechápu, proč dáváme kytky na stůl. Ta váza je totiž fakt blbá a akorát se vždycky převrhne a voda je pak po celym stole. Kurňa člověk tu kytku nevyrobil, tak co je na ní, co obdivovat? Dyť to k ničemu není, ne? Proč to teda, kurňa, děláme? Proboha.... Pro Boha???
Zobrazeno 1271×

Komentáře

magi

tož to je fajné! máš zajímavé myšlenkové pochody :D

solipso

No to je jasný. Utržením kytky a jejím postavením na stůl do vázy se symbolicky zmocňujeme celé přírody, která nám, jakožto nejvyšší bytosti, právem náleží; a svým chováním v ní jí to dáváme najevo. Stůl s kytkou je takový jakoby oltář, kterým nás celé tvorstvo (pardon - vznikstvo) chválí a velebí jako svého jediného suveréna.

Tetetka

Hej tak to je drsné:-) Ale bohužel, někteří lidé takto opravdu uvažují, a neni jich podle mého názoru zrovna málo, jen si nejsem jistá, jestli dochází ve svých uvahách až k tomu, k čemu jsi došel ty. Ale přeju si, aby k tomu jednou, časem došli...:-)

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz